Alzheimercafé Zundert

Locatie: De Willaert, Burg. Manderslaan 53, 4881 EH Zundert
Datum: 9 maart 2023
Vanaf: 19:00
tot:

Het volgende Alzheimercafé is op donderdag 9 Maart lees hier meer over het programma.

Doelstelling: 
De doelstelling van het Alzheimercafé is het informeren en ontmoeten. In de Alzheimer Cafés komen mensen met dementie, hun naasten, hulpverleners en andere belangstellenden maandelijks samen. Tijdens de informele bijeenkomsten krijgt u informatie over dementie en kunt u ideeën en ervaringen uitwisselen. Iedereen is welkom bij het Alzheimercafé

Welke onderwerpen: 
Tijdens een bijeenkomst van het Alzheimercafé staat telkens één thema centraal. Er zal steeds een onderwerp op het gebied van dementie besproken worden.

Waar: 
Het Alzheimercafé Zundert wordt gehouden in ’t warm hart van Zundert, locatie De Willaert,
Burg. Manderslaan 53, 4881 EH Zundert.
Er is gelegenheid om gratis te parkeren.

Wanneer: 
De avond verloopt volgens een vaste opzet, dat wil zeggen dat u vanaf 19.00 verwelkomd wordt met een kopje koffie of thee. Het programma begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Tussendoor vindt een pauze plaats.

Meer informatie: 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wendy Brugman, casemanager dementie bij Avoord w.brugman@avoord.nl / 06-51723594 en natuurlijk kunt u eveneens terecht op de website van alle participerende organisaties als ook op de site van Alzheimer Nederland: www.alzheimer-nederland.nl

Het Alzheimercafé is een samenwerkingsproject van De Gemeente Zundert, Surplus Zorg en Welzijn, Thebe, Avoord, Thebe wijkverpleging, huisartsenteam De Welborg en Alzheimer Nederland.

 

Aanmelden voor Alzheimercafé Zundert

Skip to content